Paris doet wat ze het beste kan… shoppen!

Paris Hilton werd gistermiddag gespot in de straten van Manhattan. Het leek alsof ze flink aan het shoppen was, maar het ging slechts om de opnames voor een commercial. De rijke erfgename is te zien in een reclamespotje voor een loterij voor de Israelische televisie. Eén van de prijzen in deze loterij is een dagje shoppen met de socialité. Zie enkele foto’s hieronder…

Lees ook:Paris Hilton doet Marilyn Monroe voor fotoshoot
Lees ook:Brazilianen willen boycot sexy Paris Hilton commercial
Lees ook:Paris feest er op los in St Tropez (zie foto’s)
Lees ook:Paris Hilton en Afrojack vierden Nieuwjaar samen
Lees ook:Cristiano Ronaldo weer samen met Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>