Paris feest er op los in St Tropez (zie foto’s)

Paris Hilton gaat weer helemaal los! De rijke erfgename viert momenteel vakantie (volgens ons viert ze het hele jaar door vakantie) in St. Tropez. En daar laat ze de champagne rijkelijk vloeien…

Er vliegen honderdduizenden euro’s aan champagne doorheen tijdens dit ‘uitje’ naar St. Tropez. In de trendy club Byblos gaf Paris maar liefst 360.000 euro uit aan tien zes liter flessen Cristal champagne.

De volgende dag had Paris waarschijnlijk geen last van een kater, want de dag erna werd ze gespot op een luchtbed in het water met wederom een fles champagne in haar hand. Om vervolgens flink te gaan feesten met vrienden, waarbij er wederom de nodige flessen champagne verkwist werden. Er werd meer champagne rondgespoten, dan gedronken.

Paris laat via Twitter weten dat ze de vakantie van haar leven heeft: “Mijn jacht is fantastisch! Ik kan gebruik maken van een zwembad, jacuzzi, bioscoop, sportschool, spa, muziekstudio, spelletjeshal en een helikopter. Wat wil een meisje nog meer? Ik ben in de hemel.”

Lees ook:Cristiano Ronaldo weer samen met Paris
Lees ook:Huur het zomerhuisje van de Hiltons!
Lees ook:Lenny Kravitz en Dom Pérignon
Lees ook:Paris Hilton zoekt nieuwe BFF
Lees ook:Paris Hilton feest er weer dronken op los!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>