‘Sjoerd Kooistra leidde een dubbelleven’

De in juni overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra zou er een dubbelleven op na te hebben gehouden. De gehuwde multimiljonair, die in juni zelfmoord pleegde, zou een minnaar hebben gehad die hij vorstelijk verwende.

Kooistra’s echtgenoot Dick Loorbach heeft nooit iets gemerkt van de jarenlange buitenechtelijke relatie. De minnaar wordt nu door de erven Kooistra verantwoordelijk gehouden voor het plunderen van de bankrekeningen van Kooistra’s horecabedrijf Plassania. Het bedrijf van Kooistra had 150 miljoen schuld en ging vorige maand failliet.

Kooistra heeft zijn laatste levensjaren 25 miljoen euro uit Plassania gehaald. De curator onderzoekt of dat kan worden verhaald op de nabestaanden. Kooistra zou het geld privé nodig gehad hebben. Nu blijkt dus waarom. Hij zou zo’n vijftien miljoen aan zijn buitenechtelijke relatie besteed hebben. Deze man schijnt in weelde in het buitenland te wonen.

Degene die nu met alle ellende zit is Kooistra’s partner Dick Loorbach. Hij kreeg een erfenis die alleen bestond uit schulden. De weduwnaar van Kooistra heeft de erfenis officieel geweigerd en wil met een schone lei beginnen. Eind juni pleegde Kooistra zelfmoord nadat hij geen uitweg meer zag uit een conflict met bierbrouwer Heineken.

Lees ook:Horecamagnaat Sjoerd Kooistra (59) overleden
Lees ook:Sjoerd Kooistra nooit neergestoken op Ibiza
Lees ook:Sjoerd Kooistra pleegde zelfmoord
Lees ook:Maria Kooistra weer vrijgezel!
Lees ook:Memorial voor Alexander McQueen

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Sjoerd Kooistra leidde een dubbelleven’

  1. joost

    Ik geloof er niets van dat hij een dubbelleven leidde. Ik denk eerder dat dit een slimme zet is geweest om miljoenen veilig te stellen, buiten bereik van schuldeisers e.d. Waarom zou een man die een open relatie heeft met zijn echtgenoot stiekum doen over een of ander bijslaapje?!
    En zo heeft iedereen het nakijken…..!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>