Tom Cruise is de best betaalde acteur

Geld  maakt niet gelukkig, zegt men wel eens. Wellicht gaat dit op voor Tom Cruise, die momenteel in scheiding ligt met Katie Holmes. De acteur blijkt uit de recentste lijst van Forbes namelijk de best betaalde acteur van het afgelopen jaar. Leonardo DiCaprio en Adam Sandler staan met zo’n 37 miljoen op een gedeelde tweede plaats. Dit is minder dan de helft van wat Tom ontvangen zou hebben.

De acteur die vandaag 50 jaar oud is geworden, zou tussen mei 2011 en mei 2012 maar liefst 75 miljoen dollar op zijn bankrekening bijgeschreven hebben gekregen. Geruchten gaan dat hij een deel van dit bedrag afdraagt aan de Scientology Church. Dit betekent niet dat Katie Holmes er vanzelfsprekend warmpjes bijzit na haar scheiding van Tom. De twee zouden in een contract hebben vastgelegd dat zij alleen haar eigen inkomsten mee mag nemen na de scheiding.

 

Lees ook:Video: Tom Cruise en Katie Holmes uit elkaar
Lees ook:Hugh Hefner kan Playboy Mansion kwijtraken
Lees ook:‘Prince Harry krijgt 9 miljoen voor zijn verjaardag!’
Lees ook:‘Katie Price gaat scheiden van Alex’
Lees ook:Scheiding zou Tiger Woods 300 miljoen dollar kosten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tom Cruise is de best betaalde acteur

  1. Herna

    Dit bericht stond gisteren ook op NOS teletext!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>