Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink

Het slachtoffer van de mishandeling in de VIP-box op Sensation White, waar Badr Hari mee in verband werd gebracht, blijkt multimiljonair Koen Everink te zijn. Dit weet De Telegraaf vandaag te melden. Ook meldt de krant dat het onderzoek naar de betrokkenheid van het liefje van Estelle Cruijff nog loopt…

De kleding van de kickbokser zou in beslag zijn genomen voor nader onderzoek. Het slachtoffer, Koen Everink, ligt nog altijd zwaar gewond in het ziekenhuis. Hij zou zo’n ernstig beenletsel hebben, dat hij mogelijk nooit meer normaal zal kunnen lopen. Een ooggetuige meldde zondag al op de website Crimesite.nl dat het bot er uit stak. Badr ontkent betrokken te zijn bij de mishandeling. Everink is geen onbekende in de reiswereld en onder andere eigenaar van Eliza Was Here.

Update, zie: Badr Hari heeft bekend betrokken te zijn geweest bij mishandeling Sensation

Lees ook:Weer aangifte tegen Badr Hari, nu officieel verdachte
Lees ook:Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten
Lees ook:Badr Hari 90 dagen langer in voorarrest
Lees ook:‘Badr Hari sloeg broer vriendin in elkaar’
Lees ook:‘Badr Hari mogelijk betrokken bij mishandeling op Sensation’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink

  1. Pingback: Ophef rond column over Badr Hari van Leon de Winter | Glamour

  2. Pingback: Estelle en Badr Hari samen op de cover van JFK! | Glamour

  3. Pingback: Glamourblog.nl Jaaroverzicht 2012 | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>