Video: Backstage bij sexy shoot Taylor Swift

Zangeres en actrice Taylor Swift is ‘s werelds best verdienende celebrity onder de 30. Volgens zakentijdschrift Forbes verdiende de slechts 22-jarige Swift tussen mei 2011 en mei van dit jaar 57 miljoen dollar. Dat is 2 miljoen dollar meer dan Justin Bieber. Dat weerhoudt de zangeres er niet van om haar gezicht te lenen voor een campagne van Cover Girl. Kijk mee achter de schermen.

 

Lees ook:Justin Bieber koopt huis Ashton Kutcher voor 8 miljoen
Lees ook:Video: Madonna best verdienende artiest van 2012
Lees ook:Hmmm de blote billen van John Legend
Lees ook:Foto Whitney Houston in doodskist gepubliceerd (zie foto!)
Lees ook:One Direction en Bieber door het stof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>