Miljardaire Eva Rausing was al twee maanden dood

Miljardaire Eva Rausing, die twee weken geleden dood werd aangetroffen, bleek al twee maanden dood te zijn voor ze werd gevonden. Haar man, de Britse miljardair Hans Kristian Rausing, heeft het lichaam al die tijd verborgen gehouden in hun huis net buiten Londen.

Eerder werd bekend dat hij haar dood enkele dagen stil had gehouden, maar nu blijkt dat het lichaam al in verre staat van ontbinding was. Het lichaam werd op 9 juli gevonden, maar Eva zou al rond 7 mei zijn overleden. Rausing is de erfgenaam van het Zweedse Tetra Pack-concern, Eva was dochter van een rijke Pepsi topman. Beiden zijn drugsverslaafd. In haar lichaam werd cocaïne aangetroffen.

Rausing legde woensdag voor de rechter een bekentenis af. Hij werd veroordeeld tot 10 maanden voorwaardelijk voor het belemmeren van een wettige en fatsoenlijke begrafenis van zijn vrouw.

Foto: MySpace

Lees ook:Celebrity-bloemiste dood gevonden in meer
Lees ook:Amy Winehouse (27) dood gevonden
Lees ook:Vermoedelijke moordenaar Jasmine Fiore pleegt zelfmoord
Lees ook:Joran van der Sloot weer verdacht van moord op meisje
Lees ook:Dood Brittany Murphy geen misdrijf, wel medicijnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>