Hans Breukhoven heeft alvleesklierkanker

Hans Breukhoven is ernstig ziek. De zakenman en ex-man van Connie Breukhoven, heeft alvleesklierkanker. Volgens weekblad Weekend zou hij afgelopen vrijdag op zijn 68e verjaardag zijn eerste Chemokuur hebben ondergaan.

In een brief aan zijn voormalig medewerkers van Free Record Shop zou hij schrijven: “Ik dacht dat ik de onderkant van de hel de laatste jaren wel had gezien, maar de hel blijkt nog iets groter te zijn dan ik dacht.” In 2013 ging zijn bedrijf failliet. Hans, momenteel woonachtig in Londen, is ondanks zijn ernstige ziekte positief.  “Ik ben zeer positief aan deze strijd begonnen met grote steun van mijn kinderen, vrienden in Nederland en Londen. Het positieve nieuws is dat ik geen uitzaaiingen heb en het gezwel op een operabele plek zit, dus mijn artsen hier in Londen geven mij een hele grote kans. En daar ga ik natuurlijk 100% voor.”

Lees ook:Conny laat beslag leggen op huis Hans Breukhoven
Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder
Lees ook:Hans Breukhoven kiest voor minnares
Lees ook:Hans Breukhoven een gezin in Duitsland?
Lees ook:Constanza Breukhoven niet de bak in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>