Hier vierde Prins Charles zijn verjaardag

Dit is het hotel waar Prins Charles vorige week zijn zestigste verjaardag vierde en waarschijnlijk ook nog een duik in het warme water nam. De Emperor Suite van The Empire Hotel in oliestaatje Brunei heeft gouden deuren en een 300.000 euro kostende kandelaar in de vorm van een kameel. De totale inrichting van de suite kost ongeveer 10 miljoen euro. De suite heeft een eigen zwembad met sauna en spa.

Eén kleine tegenvaller op dit luxe feestje: er was geen drank aanwezig. Het kleine moslimstaatje is namelijk volledig alcohol vrij. Ondanks dat Charles een flinke bankrekening heeft, hoefde hij de rekening van dit weekendje niet te betalen. Deze werd namelijk voldaan door de Sultan van Brunei, die zo'n 7000 euro per nacht mocht betalen voor dit "stulpje". Je zou denken dat Charles wel watluxe gewend is, maar naar verluid was hij sprakeloos bij het aanzicht van de suite en Camilla kon alleen maar "Wow" uitbrengen…

Lees ook:De vijf duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:Naaktfoto’s van Prins Harry opgedoken
Lees ook:Pamela Anderson in de schulden
Lees ook:Forse boete voor Harry Mens
Lees ook:Charlie Sheen vals beschuldigd door eigen vrouw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hier vierde Prins Charles zijn verjaardag

  1. André de Hooge

    Dat moet hij toch weten!!! Daar heeft een ander niets mee te maken!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>