Koninklijke familie bij intocht Sinterklaas

Dat de Koninklijke familie ook maar heel gewoon is, blijkt uit het feit dat prins Willem-Alexander en Prinses Máxima zaterdag 22 november samen met hun dochters bij de intocht van Sinterklaas in Wassenaar aanwezig waren. Amalia riep heel hard om een tekening aan de Sint te kunnen geven.

Op de nek van papa en mama konden de prinsesje de Sint en de Pieten goed zien. Onopvallend begaven ze zich als een heel gewoon gezin tussen de menigte. Beveiliging leek in geen velden of wegen aanwezig. Volgens mij kan zoiets toch alleen maar in Nederland…


Foto’s Reni van Maren/RVD

Lees ook:Prinsesjes bij intocht Sinterklaas (zie foto’s)
Lees ook:Jan Smit en Liza getrouwd! (zie foto!)
Lees ook:Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley
Lees ook:Frits Wester en Rick Nieman bestolen
Lees ook:Prinses Amalia op de troon (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Koninklijke familie bij intocht Sinterklaas

  1. Pingback: Prinsesjes bij intocht Sinterklaas (zie foto’s) | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>