Duitse prins is jongste miljardair


De Duitse prins Albert von Thurn und Taxis (25) uitgeroepen tot ‘s werelds jongste miljardair door het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Zijn voorganger Mark Zuckerberg, oprichter van Facebook, is vanwege de kredietcrisis uit het rijtje verdwenen.

De Duitse prins Albert is met een vermogen van 1,7 miljard euro op zijn 25ste al twee keer zo rijk als zijn naamgenoot uit Monaco. In 2008 werd hij als ‘s wereld jongste miljardair door de Amerikaanse Mark Zuckerberg (23) van de troon gestoten. Nu de Amerikaan vanwege de kredietcrisis uit de lijst is verdwenen, staat de Duitser weer aan kop. Albert von Thurn und Taxis erfde het familievermogen op zijn achttiende en brengt zijn tijd nu vooral door als coureur bij de Duitse ADAC GT Masters.

De jongste Nederlandse miljardair in de lijst van Forbes is overigens de 53-jarige John de Mol met een vermogen van 1,8 miljard euro. Niet echt een jonkie meer… De oudste miljardair is de Amerikaanse John Simplot, die de respectabele leeftijd van 96 jaar heeft. De rijkste persoon ter wereld is wederom Bill Gates.

Lees ook:Koninklijke familie heeft last van de crisis
Lees ook:Quote 500: Wat verdienen the rich en very rich?
Lees ook:Bill Gates niet meer de rijkste
Lees ook:Miljardair springt voor de trein
Lees ook:Familie Brenninkmeijer nog steeds het rijkst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>