Een gouden Wii voor de koningin


Het meest perfecte kado voor de Koningin? Een gouden Wii misschien? Dat dacht THQ, een softwarebedrijf, ook. Zij stuurden de Koningin van Engeland een nogal bijzonder, letterlijk schitterend kado: een goldplated Wii!

De eenmalige uitvoering van de gouden Wii werd namelijk afgeleverd bij Buckingham Palace. De Konigin kreeg het kado ter ere van de lancering van de BIG Family Games voor de Wii. De Wii werd dan ook vergezeld foor het eerste exemplaar van BIG Family Games. BIG Family Games zou een spel zijn dat voor zowel jong als oud makkelijk samen te spelen is. Dus ideaal voor grootouders en kleinkinderen. Wij zien de Engelse Koningin al helemaal samenspelen met Harry en William…

Lees ook:Exclusief! Win een gouden PSP en het spel Buzz!
Lees ook:Win Wii Family Trainer Magic Carnival!
Lees ook:Zoontje van David Beckham rijdt in een Porsche!
Lees ook:Prins Harry doet racistische uitspraken op video
Lees ook:Het Koninklijk Huis nu ook eigen YouTube kanaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>