Prins Harry wint Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic


Veuve Clicquot
schreef afgelopen zaterdag (30 mei) geschiedenis in New York als host van de jaarlijkse Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic. Het evenement vond dit jaar voor de tweede keer plaats op Governor’s Island, ten zuiden van Battery Park en daar waren heel wat bijzondere gasten aanwezig…

New Yorkers stroomden massaal toe om Prins Harry te aanschouwen tijdens zijn eerste officiële bezoek aan de Verenigde Staten. Het team van Prins Harry vierde een overwinning op het team van onder andere meervoudig polokampioen Ignacio “Nacho” Figueras.

Het evenement leverde enkele honderdduizenden dollars op voor Sentebale, het goede doel dat Prins Harry ter nagedachtenis van zijn moeder, Prinses Diana, heeft opgezet om kinderen in het Afrikaanse Lesotho, te ondersteunen.

In de VIP tent waren onder meer: Madonna, Marc Jacobs, Chloe Sevigny, Kate Hudson, rapper LL Cool J, Prins Seeiso van Lesotho, Cornelia Guest, Kilian Hennessy, Rebecca Guinness en John Stavros van de partij.

Lees ook:‘Prince Harry krijgt 9 miljoen voor zijn verjaardag!’
Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:De 10 hotste prinsen en prinsessen
Lees ook:Prins Harry doet racistische uitspraken op video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>