Prinses Laurentien rijdt in bijzondere elektrische MINI

Vandaag arriveerde H.K.H. Prinses Laurentien samen met haar echtgenoot Z.K.H. Prins Constantijn in een volledig elektrische en emissievrije MINI E bij haar boekpresentatie in Rotterdam. Het was voor het eerst dat deze bijzondere MINI rijdend in Nederland te bewonderen was. In het gepresenteerde boek ‘Mr Finney en de wereld op zijn kop’ staan milieuthema’s centraal.

Kort voor 13:00 uur arriveerden twee MINI E’s bij de locatie ‘ Your Space’ naast het Hilton Hotel in Rotterdam. Prinses Laurentien en Prins Constantijn stuurden hun emissievrije MINI evenals illustrator en Gouden Penseel winnaar Sieb Posthuma met zijn echtgenoot behendig en muisstil naar de entree.

De MINI is onderdeel van een van de grootste vloten elektrische voertuigen ter wereld. De auto’s worden momenteel op leasebasis ingezet bij consumenten, bedrijven en overheden in onder andere Los Angeles, New York, Berlijn, München en binnenkort ook in London en Parijs. Alle bestuurders koppelen hun rijervaringen terug naar de ontwikkelingsafdeling. Na afloop van de proef onderwerpt BMW Group de MINI’s aan een nauwkeurig technisch onderzoek. De eerste resultaten worden half december verwacht tijdens de klimaattop in Kopenhagen.

Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Koninklijke Familie aanwezig bij huwelijk Zweedse Kroonprinses Victoria
Lees ook:Huwelijk van kroonprinses Victoria en Daniel Westling in volle gang
Lees ook:Koninklijke familie aangekomen in Lech

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Prinses Laurentien rijdt in bijzondere elektrische MINI

  1. Pingback: Prinses Laurentien presenteert kinderboek | Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>