Koninklijke familie heeft last van de crisis


Ook de Koninklijke familie heeft last van de crisis, alleen komt deze bij hen wat minder hard aan… De RVD  heeft voor het eerst meegewerkt aan de Quote 500, de lijst van de rijkste Nederlanders die vandaag voor de 13de keer verschijnt. Daaruit blijkt dat de Oranjes mede door de economische crisis miljardair af zijn. Het vermogen van de familie is met 20% gedaald naar 800 miljoen euro en staat daarmee op de 25ste plaats in de lijst van de rijksten der rijken.

De Rijksvoorlichtingsdienst reageert normaal gesproken vrijwel nooit op vragen over het vermogen van de koninklijke familie. Een van de zeldzame keren dat de familie naar buiten trad, was in 2003. Prins Bernhard praatte de Oranjes destijds omlaag op de lijst van rijke mensen van het Amerikaanse zakenblad Forbes. Hij liet weten dat de familie Van Oranje-Nassau nog geen tiende bezat van de eerder beweerde 2,1 miljard euro. Daarna heeft de RVD nog een keer gereageerd op de lijst in Forbes, met een soortgelijke reactie als die nu aan Quote is gegeven.

Foto: RVD

Lees ook:Duitse prins is jongste miljardair
Lees ook:Quote 500: Wat verdienen the rich en very rich?
Lees ook:Familie Brenninkmeijer nog steeds het rijkst
Lees ook:Ronald de Boer is boos op Quote
Lees ook:De rijkste jonge miljonairs

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Koninklijke familie heeft last van de crisis

 1. Anton

  Ik zeg landelijke inzamelingsactie organiseren, het is toch ook te gek voor woorden dat dit zomaar kan! Wat moeten ze nu??? :D :D

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Ik zeg: hun huis in Mozambique verkopen ;)

     /   Reply  / 
   1. Anton

    Ik zeg de kroonjuwelen op marktplaats ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>