Zijn deze beelden van Beatrix in Lech verboden?

Terwijl Willem Alexander en Maxima met de kinderen de Olympische Spelen in Vancouver bezoeken, staat Koningin Beatrix op de skies in Lech. Dit blijkt uit (zeer onschuldige) beelden van de aankomst in Lech die de Oostenrijkse ORF uitgezonden heeft.

Het lijkt er echter op dat het filmpje verboden is, want op internet werd het filmpje dat gisteren online stond al snel verwijderd. Als je snel kijkt is het stukje in dit filmpje nog wel te zien (duurt enkele minuten voor het begint). Wij vermoeden dat ook deze spoedig verwijderd zal worden. De Koninklijke familie zal dit jaar geen fotoshoot in Lech doen, zoals voorgaande jaren.

Lees ook:Toppers gaan op zoek naar 5e Topper
Lees ook:Prinses Mabel en kinderen toch naar Lech
Lees ook:Johan Friso onder een lawine bedolven
Lees ook:Koninklijke familie aangekomen in Lech
Lees ook:Hmmm de blote billen van John Legend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>