Wederom doodsbedreiging voor Koningin Fabiola

Niet alleen in Nederland is de schrik voor een aanslag op Koningin Beatrix groot, zoals vanavond bleek uit het incident op de Dam tijdens de Dodenherdenking, ook Belgie maakt weer roerige tijden mee rondom het Koningshuis. Vandaag werd bekend dat de Belgische Koningin Fabiola wederom met de dood is bedreigd.

De redactie van de Franstalige krant Dernière Heure heeft een nieuwe dreigbrief voor Koningin Fabiola, de weduwe van Koning Boudewijn, ontvangen. Er werd rond dezelfde tijd vorig jaar, half mei om precies te zijn, ook al een doodsbedreiging voor de Koningin ontvangen. De brieven vertonen gelijkenissen. Ook in deze brief wordt verwezen naar de Nationale Feestdag op 21 juli. De briefschrijver meldt dat een dreiging “zal komen uit de lucht, dat de politie zal worden verpletterd door een auto en dat er zure regen zal vallen op het defilé”. Naar aanleiding van de brief van vorig jaar zijn geen aanhoudingen verricht, men is nog steeds bezig met het onderzoek en ook herkomst van de nieuwe brief zal onderzocht worden.

Lees ook:Ook dreigbrief voor Koningin Fabiola
Lees ook:Koningin Fabiola (86) van België overleden
Lees ook:Zes procent opslag voor koninklijke familie
Lees ook:Koningin Beatrix is vandaag 72 geworden
Lees ook:Miljonair Fair

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wederom doodsbedreiging voor Koningin Fabiola

  1. Pingback: Tweets die vermelden Wederom doodsbedreiging voor Koningin Fabiola | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>