Koninklijke Familie aanwezig bij huwelijk Zweedse Kroonprinses Victoria

Hare Majesteit de Koningin en Hunne Koninklijke Hoogheden de Prins van Oranje, Prinses Máxima der Nederlanden, Prins Friso van Oranje-Nassau, Prinses Mabel van Oranje-Nassau, Prins Constantijn der Nederlanden en Prinses Laurentien der Nederlanden zijn te gast bij het huwelijk van Kroonprinses Victoria van Zweden en Daniel Westling in Stockholm.

De Koningin zal van vrijdagmiddag 18 juni tot en met zondag 20 juni in Zweden verblijven. Prinses Catharina-Amalia is bruidsmeisje bij het huwelijk. Prinses Catharina-Amalia is petekind van de Zweedse Kroonprinses. Kroonprinses Victoria is petekind van Koningin Beatrix. Het huwelijk zal plaatsvinden op 19 juni a.s.

Lees ook:Huwelijk van kroonprinses Victoria en Daniel Westling in volle gang
Lees ook:Zweeds huwelijk Victoria en Daniel, de foto’s
Lees ook:Kroonprinses Victoria van Zweden zwanger
Lees ook:Dochter voor Prinses Victoria van Zweden
Lees ook:Gastenlijst troonswisseling bekend

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Koninklijke Familie aanwezig bij huwelijk Zweedse Kroonprinses Victoria

  1. Pingback: Huwelijk van kroonprinses Victoria en Daniel Westling in volle gang | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>