Huwelijk Prins Carlos uitgesteld i.v.m. gezondheidstoestand Carlos Hugo

Het huwelijk van Prins Carlos en Annemarie Gualthérie van Weezel is uitgesteld in verband met de gezondheidstoestand van Prins Carlos Hugo. De oudste zoon van prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme (van Bourbon-Parma) en Prinses Irene zou op 28 augustus in het huwelijk treden.

De gezondheid van de vader van de aanstaande bruidegom prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme, die lijdt aan kanker, is zeer kritiek. De prins zou op sterven liggen. Er gaan zelfs geruchten dat de prins wellicht al overleden is. De wens van de vader van prins Carlos is dat het huwelijk in ieder geval dit jaar nog zal plaatsvinden. In juni trouwden Carlos en Annemarie al voor de wet.

Lees ook:Huwelijk Prins Carlos en Annemarie, de foto’s!
Lees ook:Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme (80) overleden
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer
Lees ook:Royalty wil expositie Jeff Koons stoppen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huwelijk Prins Carlos uitgesteld i.v.m. gezondheidstoestand Carlos Hugo

  1. irene

    Prins Carlos is inderdaadf overleden.Zie twitter.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme (80) overleden | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>