Maxima schittert op huwelijk Prins Nikolaos

Prinses Maxima zag er schitterend uit woensdag bij het huwelijk van Prins Nikolaos van Griekenland en Tatiana Blatnik  in Spetses Griekenland. De prinses oversteeg met haar glamourgehalte een hoop van de andere aanwezige prinsessen. Prins Nikolaos, die zich prins van Griekenland mag noemen, is de tweede zoon van Koning Constantine van Griekenland en Koningin Anne-Marie van Griekenland. Dat het huwelijk een flink glamourtintje had, is niet helemaal vreemd. Tatiana werkt als planner voor mode-ontwerpster Diane Von Furstenburg in Londen en organiseert haar modeshows.

De avond voor de bruiloft verscheen Maxima overigens ook al in een schitterende cerise jurk. Zie enkele foto’s van Maxima en het bruidspaar hieronder…

Maxima de avond voor het huwelijk…

Lees ook:‘Maxima is zwanger!’
Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer
Lees ook:Huwelijk van kroonprinses Victoria en Daniel Westling in volle gang
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Koninklijke Familie aanwezig bij huwelijk Zweedse Kroonprinses Victoria

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Maxima schittert op huwelijk Prins Nikolaos

 1. M.B.

  Laat Maxima een voorbeeld zijn voor alle (nuchtere) Nederlandse vrouwen. Durf er volgens de laatste mode bij te lopen.. zet je Uggs en je Juicy Couture pak bij het grofvuil en kleedt je STIJLVOL & GLAMOROUS! Maxima kleedt zich geweldig!

    /   Reply  / 
 2. piet hein

  ziet er mooi uit

    /   Reply  / 
 3. Johan

  Ze ziet er goed uit. Echter vind ik die brunette naast haar op de bovenste foto’s er nog beter uitzien, prachtige jurk. Maar laat ik duidelijk zijn, ik zou ze beide het bed niet uittrappen.

    /   Reply  / 
 4. Chanel

  Wat ze toch moet met die saaie pier mag joost weten….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>