Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)

Afgelopen zaterdag vond in Parma de uitvaart plaats voor Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme. Bij deze uitvaart waren veel oranjes aanwezig, zoals prinses Maxima, prins Willem-Alexander, prinses Irene, prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven, prins Constantijn en prinses Laurentien, prins Friso en prinses Mabel, prins Maurits, prins Bernhard, prins Pieter-Christiaan, prins Floris en prinses Aimée.

De bijzetting vond plaats in de familiecrypte in de Steccatakerk in Parma. Koningin Beatrix was niet aanwezig. De oudste zoon van prins Carlos Hugo, prins Carlos, nam zaterdag officieel de titels van zijn vader als hertog van Parma over. Hij zou op deze dag oorspronkelijk trouwen met Annemarie Gualthérie van Weezel. Deze werd afgelast door de toestand van zijn vader.

Lees ook:Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme (80) overleden
Lees ook:Huwelijk Prins Carlos uitgesteld i.v.m. gezondheidstoestand Carlos Hugo
Lees ook:Huwelijk Prins Carlos en Annemarie, de foto’s!
Lees ook:Royalty wil expositie Jeff Koons stoppen
Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)

  1. Hans Jacobs

    De foto’s zijn niet (alle) van de begrafenis, dat zijn alleen de foto’s van Maxima en Irene; de andere foto’s zijn van eerder in de week, toen de kist van Piacenza naar Parma werd overgebracht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>