Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!

Het gonsde al maanden van de geruchten dat de Britse prins William zou gaan trouwen. Maar nu heeft het Britse koningshuis dan eindelijk bevestigd dat Prins William (28) inderdaad in het huwelijk zal treden met zijn 28-jarige vriendin Kate Middleton.

Het huwelijk zal in de zomer van 2011 plaatsvinden. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt. Het stel verloofde in oktober in Kenia. Kate en William hebben sinds 2003 een relatie. In 2007 ging het stel een aantal maanden uit elkaar.

Lees ook:Kate en William trouwen op 29 april in Westminster Abbey
Lees ook:Baby Kate en William heet George Alexander Louis!
Lees ook:Prins William en Kate verlaten ziekenhuis met baby (zie foto!)
Lees ook:William en Kate, de officiele trouwfoto’s
Lees ook:Modehuis Alexander McQueen maakt jurk Kate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>