Huwelijk Prins Carlos en Annemarie, de foto’s!

Prins Carlos de Bourbon de Parme en NOS-journaliste Annemarie Gualthérie van Weezel trouwden zaterdagmiddag in Brussel voor de kerk. De kerkelijke inzegening vond plaats in de Ter Kameren Abdij. Bij het huwelijk waren veel koninklijke gasten, onder wie koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima aanwezig. Het was een echt sprookjeshuwelijk om te zien. Zie hieronder enkele foto’s.

Het burgerlijk huwelijk vond in kleine kring plaats op 12 juni in Wijk bij Duurstede. De kerkelijke inzegening zou aanvankelijk plaatshebben op 28 augustus, maar dat werd uitgesteld vanwege het overlijden van prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme, de vader van Carlos. Zijn moeder is prinses Irene.

Tijdens deze heuglijke dag werd ook bekend dat de dochter van Irene, Prinses Margarita, is in verwachting van haar tweede kind. Zij en haar man Tjalling ten Cate verwachten de baby volgend voorjaar.

Lees ook:Huwelijk Prins Carlos uitgesteld i.v.m. gezondheidstoestand Carlos Hugo
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme (80) overleden
Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer
Lees ook:Charlene zegt ‘Ja’ tegen Prins Albert (zie video!)

Geen reacties // Reageer