Willem-Alexander en Maxima vieren kerst in Argentinië (zie foto)

Prins Willem-Alexander en Maxima vieren kerst dit jaar niet in Nederland. Zij brengen samen met de kinderen de kerst door bij de familie van Maxima in  Argentinië. Vandaag vond hier een fotosessie plaats. De foto werd gemaakt bij het huis van de gouverneur van de provincie Neuquen, Residencia El Messidor.

Foto: RVD

Lees ook:Vroege kerst in Londen: A Christmas Carol in premiere
Lees ook:Haarlem toneel voor Harry Potter première
Lees ook:Miss Nederland gezocht!
Lees ook:Kim Kötter bestolen van laptop
Lees ook:‘Maxima is zwanger!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>