William & Kate, het liefdesverhaal van de eeuw

Heel de wereld is in de ban van het sprookjeshuwelijk dat a.s. vrijdag 29 april voltrokken zal worden. Hij is de oudste zoon van prins Charles en prinses Diana en daardoor na zijn vader de troonopvolger van het Verenigd Koninkrijk. Zij is een intelligent, modern, mooi burgermeisje dat dus ooit de koningin van Engeland zal worden. Al acht jaar hebben William & Kate een relatie en sinds november 2010 zijn ze verloofd.

Het boek William & Kate – het liefdesverhaal van de eeuw vertelt de volledige inside story van hun hartverwarmende, vertederende liefdesrelatie, vanaf hun eerste ontmoeting in 2001 tot hun huwelijk in 2011. Met fascinerende anekdotes, scherpe analyses en exclusieve foto’s onthult dit briljante boek de geheimen achter het romantische sprookje van het jonge paar, met op de achtergrond een monarchie die voor veel uitdagingen staat.

Robert Jobson is auteur en journalist. Als vooraanstaand royaltycorrespondent voor verscheidene kranten schreef hij in de afgelopen twintig jaar ontelbare, vaak ophefmakende artikelen. Tevens is hij royaltycommentator voor verscheidene televisieomroepen, waaronder CNN en BBC. Met zijn wereldprimeur dat prins Charles en Camilla Parker-Bowles gingen trouwen, won hij in 2005 de felbegeerde Scoop of the Year-prijs. Het boek Diana – Closely Guarded Secret, dat hij in 2002 samen met haar lijfwacht Ken Wharfe schreef, werd een nummer 1 in de Sunday Times en New York Times-bestseller. In 2006 publiceerde Robert Jobson William’s Princess, het allereerste boek over prins William en Kate Middleton, en in 2008 Harry’s War, de eerste ernstige biografie over de jongere broer van prins William.

Het huwelijk zal vrijdag live op de Nederlandse televisie worden uitgezonden. Er zal een speciale NOS-uitzending komen die wordt gepresenteerd door Eva Jinek en Tim Overdoek als medecommentator. Alle gebeurtenissen bij de Westminster Abbey zullen live te zien zijn. Tevens kunnen geinteresseerden het huwelijk ook zien op internet of horen op de radio. Genodigden voor het huwelijk zijn onder meer Prins Willem-Alexander en Maxima, Rowan Atkinson (Mr Bean), Elton John, Victoria en David Beckham, Guy Ritchie en Joss Stone.

William & Kate – Het liefdesverhaal – Robert Jobson
ISBN 9789022326275
O.a. verkrijgbaar via Bol.com

Lees ook:Kate en William trouwen op 29 april in Westminster Abbey
Lees ook:Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!
Lees ook:William en Kate, de officiele trouwfoto’s
Lees ook:Modehuis Alexander McQueen maakt jurk Kate
Lees ook:‘Verloving voor Prins William en Kate Middleton’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>