William en Kate, de officiele trouwfoto’s

Bij elk huwelijk hoort een mooie fotoreportage als herinnering. Zo ook bij het huwelijk van Prins William en Kate Middleton. Er werden onder andere foto’s gemaakt met de buidsjonkertjes en bruisdmeisjes, maar ook foto’s van de Koninklijke familie, waaronder de Koningin, Prins Philip, Prins Charles en Camilla, broer Harry en Kate’s zus Pippa. De foto’s werden gemaakt door Hugo Burnand. Hier een klein kijkje in het foto-album…

Lees ook:William & Kate, het liefdesverhaal van de eeuw
Lees ook:Kate en William trouwen op 29 april in Westminster Abbey
Lees ook:Huwelijk Prins Carlos uitgesteld i.v.m. gezondheidstoestand Carlos Hugo
Lees ook:Charles en Camilla aangevallen door demonstranten (zie foto’s!)
Lees ook:Frans tijdschrift dreigt foto’s topless Kate Middleton te publiceren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>