Video: Geheime dochter Prins Bernhard spijt van onthulling

Mildred Zijlstra, de mogelijke buitenechtelijke dochter van Prins Bernhard, heeft een klein beetje spijt van de onthulling. Ze is overweldigd door alle media-aandacht en reacties en had dit niet verwacht. Gisteren werd bekend dat de vrouw mogelijk een dochter van Prins Bernhard zou kunnen zijn. Dit zou het derde buitenechtelijke kind van de prins zijn. Zie de reactie van Mildred in de video hieronder.

Lees ook:‘Prins Bernhard heeft nog een buitenechtelijke dochter’
Lees ook:Prins Bernhard jr heeft kanker
Lees ook:Video: The Stig op het circuit met Prins Bernhard jr
Lees ook:Buitenechtelijke dochter Robert Schoemacher de dupe?
Lees ook:Prins Friso (44) is overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>