Prins Bernhard verkoopt TVR Sagaris

Prins Bernhard junior heeft duidelijk de liefde voor auto’s van zijn opa in zijn genen zitten. De autofreak is echter een van zijn auto’s blijkbaar zat, want hij verkoop zijn linkssturende TVR Sagaris, een van de twaalf die er op de wereld bestaan.

De auto is te koop op de website Autoscout en zou volgends de informatie honderd kilometer per uur in minder dan vier seconden halen en de topsnelheid bedraagt hoger dan 300 kilometer. “Ik heb nooit zo’n echte raceauto gehad die ook in het dagelijks verkeer te rijden is. Met slechts twaalf exemplaren in de wereld is het een echt collectors item.” staat op de site te lezen. Deze coupé met bouwjaar 2006 staat te koop voor 89.000 euro en heeft pas 37.000 kilometer op de teller staan. Een koopje?

Foto: Autoscout

Lees ook:wHeels: Lexus CT200h in de hoofdrol
Lees ook:Te Koop: Chrysler 300c van Obama!
Lees ook:Rolls-Royce Phantom Coupé is de top volgens Top Gear
Lees ook:Cristiano Ronaldo verkoopt huis en 3 auto’s
Lees ook:Video: Tom Cruise uit de bocht in Formule 1 wagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>