Video: Buckingham Palace viert feest met wereldsterren

Het was een gezellig feestje maandagavond in de voortuin van Buckingham Palace in Londen. Het 60-jarig jubileum van Queen Elizabeth werd groots gevierd tijdens het Diamond Jubilee Concert met onder meer Paul McCartney, Elton John, Stevie Wonder, Kylie Minogue, Annie Lennox, Grace Jones, Jessie J, Gary Barlow, will.i.am, Madness, Robbie Williams, Tom Jones en Shirley Bassey. Wij hebben een kleine compilatie voor je…

Lees ook:Gary Barlow en Robbie Williams geëerd met GQ award
Lees ook:Video: Take That samen met Robbie op het podium!
Lees ook:Robbie Williams morgen weer samen met Take That
Lees ook:Foto’s repetities afsluitceremonie Olympische Spelen uitgelekt
Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>