‘Friso naar Nederland om te sterven’

Het Duitse blad Bunte bericht deze week dat Prins Johan Friso wellicht op korte termijn naar Nederland zal worden gebracht om hem hier te laten sterven. Friso bevindt zich momenteel in een ziekenhuis in Londen en zou nog altijd niet uit zijn coma ontwaakt zijn.

Prins Johan Friso belandde op 17 februari van dit jaar tijden de jaarlijkse skivakantie in Lech onder een lawine. De prins raakte hierdoor in coma. Begin maart werd Friso overgebracht naar het Wellington Hospital in Londen, waar hij nog altijd zou verblijven. De prins zou nu na zes maanden echter nog steeds niet uit zijn coma zijn ontwaakt. De Rijksvoorlichtingsdienst doet geen mededelingen over Friso zolang er niets verandert in de gezondheidstoestand van de prins.

Lees ook:Prins Friso (44) is overleden
Lees ook:Prins Friso uit het ziekenhuis!
Lees ook:Prinses Mabel en kinderen toch naar Lech
Lees ook:Johan Friso onder een lawine bedolven
Lees ook:Toekomst Prins Friso niet rooskleurig

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Friso naar Nederland om te sterven’

 1. Ham

  IK ben koningszoon,
  IK hou me niet aan voorschrift of aanwijzing,
  IK doe dat, waar IK plezier in heb;
  als IK me in doodsgevaar begeef verwacht IK van mijn gids,
  dat hij, als trouwe knecht, dat ook doet.

  Ook al ben IK echtgenoot en vader, wat voor mij telt
  is alleen waar IK plezier in heb, ook al is het nog zo verboden en riskant.
  ____

  Eindelijk werd het mischien ook Trixi te veel, alsmaar een levend lijk te koesteren; het werd meer als tijd, hem te laten sterven.

  Wat moeten, geachte lezer, arme mensen, die er ook in Nederland te vele zijn, ondervinden, dat er milioenen uit het raam gegooid werden om een lijk te laten vegiteren, terwijl zij onvoldoende zorg krijgen?

  Het werd hoog tijd, hem te laten sterven, uit oogpunt van gerechtigheid, menselijkheid.

  Natuurlijk verdient deze familie, niet meer, niet minder als elke naamloze Nederlandse familie, die rouwt mijn oprechte condelatie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>