Prins Friso overleden?

De televisiezender National Geographic Channel ging vanmorgen op zwart en meldde dat Prins Friso zou zijn overleden. Het nieuws is echter niet bevestigd door het Koninklijk Huis en geen andere media melden het nieuws.

De zender ging op zwart en in beeld verscheen de mededeling dat de zender haar medeleven betuigt aan de koninklijke familie en het Nederlandse volk in verband met het overlijden van de prins. De normale programmering is op de zender inmiddels weer hervat. Het is niet duidelijk of het om een vergissing gaat of National Geographic informatie heeft ontvangen waaruit blijkt dat de prins, die al maanden in coma ligt, inderdaad is overleden.

De RVD kan niet bevestigen of het nieuws waar is, zij zeggen dat ze alleen mededelingen doen over de toestand van prins Friso als er significante veranderingen zijn.

Lees ook:Prins Friso (44) is overleden
Lees ook:‘Friso naar Nederland om te sterven’
Lees ook:Prins Friso gering bij bewustzijn
Lees ook:Uitvaart Prins Friso vrijdag in Lage Vuursche
Lees ook:Maaike Ouboter zingt op uitvaart Prins Friso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>