Oom Kate Middleton zet villa Ibiza te koop

Dit noemen we nou bijna letterlijk ‘een royale villa’. Het is de villa van de oom van Kate Middleton, Gary Goldsmith, dat de naam Maison le Bang Bang (Gary’s World) draagt. Nog wel, want de villa staat te koop.

Vele voetballers en modellen als Elle McPherson verbleven in deze luxe villa. Naar verluidt voor zo’n 10.000 euro per week. Het huis ligt op Ibiza, vlakbij Cala Jondal, en heeft vier slaapkamers en een riant zwembad. Het staat te koop voor 6,5 miljoen euro. In 2006 zouden William en Kate er nog verbleven hebben.

Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop
Lees ook:Scarlett Johansson zet haar villa in de Hollywood Hills te koop
Lees ook:Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Villa Wesley Sneijder te koop (zie foto’s)
Lees ook:Te koop: het stulpje van Jennifer Lopez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>