Prins Friso uit het ziekenhuis!

Prins Friso wordt niet langer behandeld in het Wellington Hospital in Londen. Dit heeft de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag laten weten. Dit houdt echter niet in dat het beter met Friso gaat, hij verkeert nog steeds in een toestand van ‘minimal consciousness’, dus reageert vrijwel nergens op.

Zijn gezondheidstoestand is ondanks het ontslag uit het ziekenhuis nog steeds zorgwekkend. Verdere behandeling in een ziekenhuis is echter geen noodzaak meer. Hij zal een andere vorm van verzorging moeten krijgen. Of dit in Nederland of in het Verenigd Koninkrijk zal zijn, moet nog worden bekeken.

Prins Friso met zijn gezin is vandaag overgebracht naar Paleis Huis ten Bosch, waar een medisch team onder leiding van Prof. Jan van Gijn en Dr. Michael Kuiper hem zal verzorgen. Prins Friso raakte in februari van vorig jaar in een coma na in een lawine geraakt te zijn.

Lees ook:‘Friso naar Nederland om te sterven’
Lees ook:Prins Friso (44) is overleden
Lees ook:Prins Friso gering bij bewustzijn
Lees ook:Johan Friso onder een lawine bedolven
Lees ook:Prinses Mabel en kinderen toch naar Lech

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>