Kate Middleton is bevallen, de ‘royal baby’ is geboren!

Het moment waar de Britse bevolking naar uit heeft gekeken: Kate Middleton, de Duchess of Cambridge, is bevallen! Wekenlang kijk men uit naar de komst van de royal baby. Maandagochtend werd Kate opgenomen in het ziekenhuis met weeën en ‘s middags werd de kleine toekomstige troonopvolger geboren. Het is een jongetje.

De naam van de kleine royal, die derde is in de lijn van troonopvolging, zal nog bekend worden gemaakt. De baby kwam vanmiddag om 16:24 (Engelse tijd) ter wereld in het St Mary’s Hospital in Londen. De kleine weegt ruim 8 pond.

Lees ook:Baby Kate en William heet George Alexander Louis!
Lees ook:Kate Middleton aan het bevallen
Lees ook:Prins William en Kate verlaten ziekenhuis met baby (zie foto!)
Lees ook:Dochter voor Prinses Victoria van Zweden
Lees ook:Zoontje voor Krezip-zangeres Jacqueline Govaert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>