Baby Kate en William heet George Alexander Louis!

Veel eerder dan verwacht heeft de Britse ‘royal baby’ een naam gekregen. De zoon van Kate en William zou de naam George Alexander Louis hebben gekregen. Tot aan het koningschap zal hij door het leven gaan als Prins George van Cambridge.

De kleine werd maandagmiddag geboren in het St. Mary’s Hospital in Londen. Gisteravond verlieten Prins William en Kate Middleton, inmiddels Prinses Catherine van Cambridge, met de kleine het ziekenhuis en lieten toen weten nog na te denken over een naam. Bij Prins William duurde het een week voor zijn naam bekend werd gemaakt. Op de naam van Prins Charles moest het Britse volk bijna een maand wachten.

Lees ook:Prins William en Kate verlaten ziekenhuis met baby (zie foto!)
Lees ook:Kate Middleton is bevallen, de ‘royal baby’ is geboren!
Lees ook:Catherine (Kate) Middleton is zwanger!
Lees ook:Kate en William trouwen op 29 april in Westminster Abbey
Lees ook:Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>