Prins Bernhard jr heeft kanker

Nog meer slecht nieuws voor het Koninklijk huis na de dood van Prins Friso. Prins Bernhard jr, de zoon van prinses Margriet en Mr Pieter van Vollenhoven, heeft lymfeklierkanker. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend gemaakt.

De prins heeft non-Hodgkin lymfoom. De RVD laat weten: “Deze ziekte, die nog nader wordt onderzocht, zal voorlopig het dagelijks functioneren van de Prins belemmeren.De Prins wordt al enige jaren behandeld voor de ziekte van Crohn.”

Prins Bernhard is getrouwd met Annette Sekrève. Samen hebben ze drie kinderen.

Lees ook:‘Prins Bernhard heeft nog een buitenechtelijke dochter’
Lees ook:Video: Geheime dochter Prins Bernhard spijt van onthulling
Lees ook:Video: The Stig op het circuit met Prins Bernhard jr
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Prins Bernhard verkoopt TVR Sagaris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>