Filmpje: Model met maatje meer wint ANTM

De volslanke Whitney is het eerste model met een maatje meer dat zich America’s Next Topmodel mag noemen. Whitney Thompson (20) versloeg de graatmagere Anya. Whitney laat weten: “Ik ga niet ineens 25 kilo afvallen als dat moet van mijn modellenbureau. Dan zoek ik gewoon een nieuw bureau. Veel meiden bedanken me en durven nu te zeggen: ik ben níet mager maar toch mooi.” Zie hieronder de beelden…

Lees ook:Whitney Houston barst uit haar jurk tijdens X-Factor
Lees ook:ANTM Model met dunste middel ooit
Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?
Lees ook:‘Raffles van Exel betrokken bij dood Whitney Houston’
Lees ook:Ook BN’ers verdrietig om dood Whitney Houston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>