Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008


Tijdens een besloten borrel van Playboy is Playmate Mai-Lan uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2008. De 20-jarige Brabantse kwam als favoriet uit de bus nadat meer dan 25 duizend mensen hun stem hadden uitgebracht via de website van Playboy. Mai-Lan meldde zich anderhalf jaar geleden aan tijdens een Playmate Casting die Playboy in samenwerking met het BNN radioprogramma van presentator Eddy Zoey organiseerde. Ook toen won zij met grote overmacht.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk is bijzonder tevreden met de uitverkiezing. “Vanaf het moment dat Mai-Lan zich bij ons aanmeldde waren wij enthousiast over haar en ook onze lezers dachten er zo over na het verschijnen van haar eerste reportage in het voorjaar van 2008. Haar carrière in de wereld van Playboy ging als een komeet en ik weet zeker dat dit zich zal voorzetten.”

Mai-Lan debuteerde in het voorjaar van 2008 als Playmate in de jubileumuitgave rondom het 25 jarig bestaan van Playboy en kreeg niet veel later een uitnodiging om mee te werken aan een internationale shoot voor Playboy. Ze verbleef daarvoor een week in The Mansion in LA waar zij onder toeziend oog van Hugh Hefner aan een shoot werkte. Ook was ze te zien in The Playboy Experience, een korte internetfilm die Playboy produceerde in samenwerking met regisseur Eddy Terstall.

Mai-Lan is de vijfde Playmate van het Jaar sinds Playboy in 2004 van start ging met het permanent plaatsen van Nederlandse en Vlaamse Playmates. Speciaal voor haar publiceert Playboy een nieuwe shoot van maarliefst 16 pagina’s die onlangs is geschoten in Kaapstad, Zuid-Afrika. Tijdens de privé borrel onthulde Mai-Lan haar nieuwe cover samen met Playmates van het Jaar Dorien Rose (2004), Marcella Nihof (2006) en Meike Schulte (2007). Met hen zal Mai-Lan het komende jaar te zien zijn bij diverse activiteiten van Playboy waaronder een aantal exclusieve feesten.


De Playboy editie met Mai-Lan ligt vanaf 9 april in de winkel.

Lees ook:Playmates zoeken nieuwe collega’s
Lees ook:Chantal Hanse is Playmate van het Jaar
Lees ook:Nederlandse Iris Bakker in Duitse Playboy
Lees ook:Kerstkaart Playmates voor Serious Request
Lees ook:Iris in finale ‘Playmate van het Jaar’ in Duitsland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008

 1. Jimmy

  Mai-lan in het echt ben je nog mooier!

  Dikke kus

  Jimmy

    /   Reply  / 
 2. tijgertje

  maar zij is ook een prachtige naakte meisje komen-
  te zien?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>