Lenny Kravitz en Dom Pérignon


Denk St. Tropez en de glamourbubbels van Dom Pérignon en je kan er meteen wel de nodige celebs bij voorstellen. Op 5 augustus bezocht rocker Lenny Kravitz Dom Pérignon in St. Tropez om de release van Dom Pérignon Rosé te vieren. Speciaal voor deze gelegenheid signeerde Lenny enkele Dom Pérignon Rosé Magnums. De Magnums zullen geveild worden voor een goed doel naar Lenny’s keuze.

Lees ook:Droeg Lenny Kravitz een cockring?
Lees ook:Sony niet blij met lekken duet Michael Jackson (zie video)
Lees ook:U2 geeft deel opbrengst tour aan goed doel
Lees ook:Drie popgeneraties op één podium
Lees ook:Het haar van Elvis Presley wordt geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>