Robbie Williams getrouwd (zie de foto’s!)

Afgelopen zaterdag trouwde, geheel onverwacht, zanger Robbie Williams met zijn vriendin Ayda Field. In eerste instantie zou het stel trouwen in een ceremonie op het strand, maar toen de pers lucht kreeg van de lokatie, week de Robster uit naar de tuin van zijn eigen woning in Beverly Hills. Het werd een kleine besloten huwelijksplechtigheid, waarbij slechts een klein aantal mensen aanwezig was, zoals zijn vader Pete Conway en moeder Janet Williams. Grote afwezigen waren overigens de leden van Take That, waarmee Robbie sinds kort weer samenwerkt.

Het huwelijksfeest werd flink afgeschermd door tenten en parasols, maar toch konden enkele fotografen toch een kleine glimp opvangen. Uiteraard dus enkele, helaas weinig verhullende foto’s, hieronder…

Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams en Take That reunie dichterbij dan ooit
Lees ook:Robbie Williams werkt weer samen met Take That!
Lees ook:Video: Take That samen met Robbie op het podium!
Lees ook:Robbie Williams maakt comeback… als meisje!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Robbie Williams getrouwd (zie de foto’s!)

  1. Pingback: Robbie Williams verkocht trouwfoto’s aan HELLO | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>