Video: Gladys Celosse lanceert Gladly

Gladys Celosse, voor velen wellicht het meest bekend als de ex van Edgar Davids, lanceerde op 24 september haar eigen website Gladly. Gladly is een online spiritueel platform voor modieuze vrouwen die hun spirituele leven durven te uiten. Tijdens de lancering van Gladly in het Amsterdamse College Hotel werd flink uitgepakt. Onze collega’s van Fem. waren aanwezig en maakten de volgende videoreportage. Meer reportages en leuks vind je op de website van Fem.

Lees ook:Video: Jan Kooijman is de lekkerste BN’er
Lees ook:Gary Barlow pakt uit voor 10-jarig huwelijk
Lees ook:Jim en Bettina vieren komst baby met babyshower
Lees ook:TIP: Check Hotel.blog.nl !
Lees ook:Ophef om bezoek Willem Holleeder aan College Tour

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Gladys Celosse lanceert Gladly

  1. Claire

    Hoe simpel kan je zijn?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>