Wes en Yo vieren 5 jaar huwelijk met knalfeestje op Ibiza

17.07.2015 gaat de geschiedenisboeken in als een bijzondere dag, want Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau zijn op deze vrijdag exact vijf jaar getrouwd.

Er wordt stil gestaan bij dit jubileum en het wordt natuurlijk uitgebreid gevierd met een knalfeestje op Ibiza.Voor het feest heeft Mary Borsato een speciale jurk ontworpen voor de zwangere Yolanthe. “Geen trouwjurk, maar wel iets wat erop lijkt”, schreef Yolanthe in haar column in Grazia. “De jurk is wit en heel sexy, met doorschijnend kant aan de zijkant van mijn buik dat doorloopt naar mijn benen, zodat je die er een beetje doorheen ziet.” En de jurk zou lekker rekbaar zijn. Zo kan Yo er nog een beetje in groeien

5 jaar geleden zijn Wes en Yo in het huwelijksbootje gestapt in Castelnuovo Berardenga, in Toscane. Welke gasten mogen meefeesten met het vijfjarig jubileum, is niet bekend. Yolanthes zus Xelly en haar broer Xavier zijn er sowieso gezellig bij.

Hierbij de leukste kiekjes van Wes en Yo, want bij zo’n liefdesmijlpaal staan we natuurlijk even stil.

Lees ook:Marianne en Henk Timmer vandaag getrouwd (zie foto!)
Lees ook:‘Niet Maria Karin maar Mary Borsato maakte jurk Yolanthe’
Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer
Lees ook:Huwelijk Yolanthe en Wesley in Italië voltrokken
Lees ook:Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>