Recordbedrag voor Cristiano Ronaldo

Afgelopen week viel iedereen nog over hem heen omdat hij een roze pet en dito bloemetje achter zijn oor droeg. Nu kan Ronaldo zelf het hardste lachen. Voetbalclub Real Madrid heeft namelijk een bod met een recordbedrag van ruim 93 miljoen euro uitgebracht op de Portugese aanvaller. De speler van de Engelse club Manchester United is daarmee de duurste voetballer ooit.

Manchester United heeft inmiddels laten weten dat het miljoenenbod wordt geaccepteerd en dat de 24-jarige Ronaldo met Real in onderhandeling kan. Of Ronaldo dit bedrag waard is, zal de tijd moeten leren. Real Madrid heeft de afgelopen jaren honderden miljoenen uitgegeven aan spelers, maar grote successen bleven uit.

Met het bod op Ronaldo overtreft Real Madrid het record van 73 miljoen euro dat in 2001 voor de Fransman Zinedine Zidane werd betaald. Vorig seizoen probeerde Real Madrid nog tevergeefs om Ronaldo naar Spanje te halen. De Portugese international besloot toen om in Engeland te blijven voetballen. Het zal de voetballer nu vast heel wat centjes op gaan leveren. Kan hij weer een leuk nieuw autootje er bij kopen.

De schatrijke nieuwe voorzitter van Real, Florentino Pérez, is nog niet klaar met het uitgeven van astronomisch hoge bedragen aan voetbalvedettes. Hij heeft beloofd dat er deze zomer nog meer grote namen zullen worden aangetrokken.

Lees ook:Cristiano Ronaldo verliest geld door transfer
Lees ook:Cristiano Ronaldo verkoopt huis en 3 auto’s
Lees ook:Cristiano Ronaldo weer samen met Paris
Lees ook:Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan
Lees ook:Nieuwe sexy foto’s van Cristiano Ronaldo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>