Cristiano Ronaldo had sex met minstens 80.000 vrouwen


Volgens Nereida Gallardo, de ex-vriendin van Cristiano Ronaldo, zou de voetballer met ‘minstens 80.000 vrouwen’ seks hebben gehad. Dus Paris Hilton hoeft zich niet speciaal te vinden, als ze het bed met hem gedeeld zou hebben.

Gallardo, die naakt op de cover van het Spaanse tijdschrift Interviú staat, steekt haar mening over de steenrijke hotelerfgename niet onder stoelen of banken. “Paris is een goedkope slet. Ik heb gehoord dat ze regelmatig zonder onderbroek gaat stappen. Dat is toch belachelijk?”. Volgens haar heeft Cristiano totaal geen klasse en kan hij niet tippen aan David Beckham.

Gallardo had acht maanden een relatie met de 24-jarige Portugees. De voetballer dumpte haar via een sms’je en dat zit haar blijkbaar nog steeds dwars. Volgens haar zou Ronaldo sinds haar al met heel veel andere dames het bed hebben gedeeld. Maar 80.000? Dat lijkt ons zelfs wat veel…

Lees ook:Ronaldo is een agressief mannetje
Lees ook:20.000 pond voor degene die Beckham verleid
Lees ook:‘David Beckham ging vreemd met escort’
Lees ook:De tattoos van David Beckham; hot or not?
Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Cristiano Ronaldo had sex met minstens 80.000 vrouwen

 1. Moniek

  Haha dat zou dan ong. 10.000 vrouwen per jaar zijn!

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Ze kan waarschijnlijk niet rekenen ;) En ze is niet eens blond! :P

     /   Reply  / 
 2. Vrouwen Sex

  Als vrouwen sex willen kunnen ze het natuurlijk altijd krijgen, maar een man meestal niet. Maar 80.000 he dat is wel heeeel erg veel. Zou het dan nog wel leuk zijn om dan sex te hebben. Als ik even snel reken heb ik met al mijn vaste vriendinnen bij elkaar nog nooit de 80.000 gehaald.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>