Cristiano Ronaldo mag niet meer stappen


Slecht nieuws voor Cristiano Ronaldo. Hij mag het door hem zo geliefde nachtleven vaarwel gaan zeggen. Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez heeft een boekje vol regels opgesteld voor de spelers van zijn club. Eén van deze regels zou zijn dat alle spelers van Real een uitgaansverbod hebben.

Daarnaast moeten spelers altijd op tijd verschijnen voor clubaangelegenheden, representatief overkomen, correct samenwerken met de pers, respect en toewijding richting de club tonen, risicovolle situaties voorkomen en altijd aanspreekbaar zijn voor de fans. Cristiano Ronaldo is al meerdere keren in het nachtleven van Madrid gesignaleerd zijn, samen met zijn nieuwe ploeggenoten Sergio Ramos en Fernando Gago, dus vanaf wanneer die regels ingaan en of ze nageleefd worden…

Foto: NikeBron: Sportweek

Lees ook:Recordbedrag voor Cristiano Ronaldo
Lees ook:Cristiano Ronaldo weer samen met Paris
Lees ook:Ronaldo is een agressief mannetje
Lees ook:Cristiano Ronaldo verliest geld door transfer
Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>