Vrouw Edwin van der Sar getroffen door hersenbloeding

Annemarie van Kesteren, de vrouw van Edwin van der Sar, is woensdag getroffen door een hersenbloeding. Annemarie (36) is opgenomen in een ziekenhuis in de buurt van Noordwijk. Ze verblijft nog altijd in het ziekenhuis, maar maakt het naar omstandigheden redelijk.

Annemarie en Edwin van der Sar trouwden drie jaar geleden in de zomer. De doelman leerde zijn vrouw kennen in de groentezaak van haar broer. Ze hebben twee kinderen, Joe en Lynn. Het stel verbleef toevallig in hun huis in Noordwijk voor de kerst en omdat Van der Sar kampte met een knieblessure.

Sir Alex Ferguson, de baas van Manchester United, heeft Van der Sar laten weten dat hij voorlopig in Nederland mag blijven tot Annemarie hersteld is. Ze wonen sinds 2001 in Cheshire en Van der Sar voetbalt sinds 2005 voor Manchester United.

Volg Glamourblog op Twitter!

Lees ook:Peperdure horloges voor voetbal-paar
Lees ook:Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!
Lees ook:Huwelijksproblemen voor Rick Engelkes
Lees ook:Edwin Evers heeft nieuwe liefde (zie foto!)
Lees ook:Cristiano Ronaldo verliest geld door transfer

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Vrouw Edwin van der Sar getroffen door hersenbloeding

 1. Anton

  Pfffff dat is heftig, ik hoop dat ze goed herstelt!

    /   Reply  / 
 2. fan1967

  Edwin, volg je al vele jaren, vanaf debuut in de AFC AJAX 1 tot aan heden, je bent altijd jezelf gebleven wist je privé leven altijd goed uit de media te houden en nu komt deze tragische gebeurtenis op jullie pad. Beterschap,veel sterkte toegewenst en hopen dat Annemarie goed hersteld.

    /   Reply  / 
 3. Hennie Gebben

  Beste familie van der Sar.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en een spoedig herstel voor Annemarie.
  Ben zelf getroffen door een hersenbloeding in augustus 2009. Herstel zal lang duren maar wij zijn optimistisch.
  Hartelijke groet uit Staphorst, Hennie Gebben.

    /   Reply  / 
 4. tom

  Ik heb informatie nodig want ik doe een spreekbeurt over jou

    /   Reply  / 
 5. miranda

  hoi, ik weet hoe het is, 2 februari 2010 trof mijn vriend ook een hersenbloeding, ik snap dat hij stopt. heel je leven staat ineens op zijn kop. ook mijn vriend heeft 2 kinderen net als edwin en annemarie. hij is zelf ook pas 44 op het moment toen het gebeurde en we gingen bijna een jaar met elkaar, gelukkig zijn we nog steeds samen en kan hij weer lopen en spreken, maar nog niet goed, dat kost veel tijd. ik ben 34 nu. maar het is allemaal zo onwerkelijk de eerste tijd dat je er middenin zit. 2,5 week ziekenhuis en 10 weken heliomare. maar dan ben je nog lang niet klaar. therapie heeft hij nog steeds.
  succes voor iedereen die dit leest en in het zelfde schuitje zit.

  Miranda

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>