Nog een geheime minnares van Tiger Woods!

Het was even stil rond de vermeende affaires van golfer Tiger Woods, maar we hebben er weer één…De Britse Emma Rotherham zou minnares nummer – eh, we zijn  de tel kwijt…- 18(?) zijn. De 42-jarige moeder van twee kinderen zou volgens News of the World een half miljoen dollar hebben gekregen om haar mondje te houden over de affaire.

Ze zou zijn meest recente minnares zijn en al achtien maanden lopen rommelen met de seksverslaafde Tiger. Volgens de krant zou ze erg veel lijken op Elin Nordegren, de (bijna ex-?)vrouw van Tiger Woods. Ze kreeg een half miljoen dollar in cash om haar mons over de relatie te houden. Het stel zou een gepassioneerde relatie hebben gehad en de sms-jes en emails gingen zelfs nog door toen Tiger zijn relatie met Elin probeerde te redden.

Emma woonde vlakbij het huis van Tiger en Elin in Florida en had regelmatig sex met de golfer. Hij zou hierbij nooit een condoom hebben gebruikt. Emma heeft twee dochters, een van 16 en een van 25. Ze verhuisde vier jaar geleden van Londen naar Florida. Ze zou Tiger ontmoet hebben in mei 2008 in Orlando’s Blue Martini Club. Emma maakte destijds geen geheim van de affaire, dus meerdere mensen waren hiervan op de hoogte. Tja, dan heeft dat halve miljoen ook weinig nut meer. Zie de foto’s van minnares nummer 18 hier.

Lees ook:Scheiding zou Tiger Woods 300 miljoen dollar kosten
Lees ook:Tiger Woods staat duurste scheiding ooit te wachten
Lees ook:Tiger Woods: minnares nummer 5…eh, 6 meldt zich!
Lees ook:Tiger Woods stuurde hitsige sms-jes naar minnares
Lees ook:Tiger Woods minnares nummer 11, weer een pornoster! (zie video)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nog een geheime minnares van Tiger Woods!

  1. Pingback: ‘Scheiding Tiger Woods nabij’ | Celeb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>