Boot van Michael Schumacher te koop op Ebay

Corinna is te koop en dan hebben we het niet over de vrouw van Michael Schumacher, maar zijn boot met dezelfde naam. Er is momenteel meer dan 35.000 euro voor de boot geboden op Ebay, maar de vraagprijs is daarmee nog niet bereikt… Er kan nog bijna vijf dagen geboden worden op de boot.

De 11 meter lange boot met lederen bekleding zou in nieuwstaat zijn en er is maar weinig mee gevaren. Schumi kocht de boot in 2007. De boot werd vernoemd naar zijn vrouw. Er zit een GPS, koelkast, radio en cdspeler op. Soortgelijke boten worden voor 100.000 euro verkocht, dus het ziet er niet naar uit dat de boot nu snel verkocht zal worden…

Lees ook:Boot Doutzen verkocht voor tonnen minder!
Lees ook:Btw-fraude met luxe jachten
Lees ook:Te koop: jacht van Saddam Hoessein
Lees ook:Villa van Diane Keaton in de verkoop
Lees ook:Te Koop: Chrysler 300c van Obama!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Boot van Michael Schumacher te koop op Ebay

  1. Pingback: Nauticlink Watersportnieuws › Boot van Michael Schumacher te koop op Ebay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>