Prins Willem-Alexander: “Mijn hart en heel mijn lichaam huilt”

Ook onze Koninklijke familie was gisteren getuige van het drama dat zich voltrok rond Sven Kramer. Prinses Alexia, Prinses Ariane, Prinses Amalia, Prinses Maxima en Prins Willem-Alexander zagen hoe coach Gerard Kemkers, op de 10km  in de Richmond Olympic Oval, Sven Kramer de verkeerde baan opstuurde. Na afloop reageerde de prins met “Mijn hart en heel mijn lichaam huilt”…

‘’Dit is ook een drama voor de rest van Nederland. Het is echt met geen pen te beschrijven. Dit was het moment dat het echt moest gaan gebeuren. Ik heb er geen woorden voor.’’ De prins was getuige van een nieuw Olympisch record op de langste afstand. Een tijd die de boeken niet zou halen. De olympische titel op de tien kilometer ging naar de Zuid-Koreaan Lee Seung-hoon…

Lees ook:Ondertussen op Twitter… BN’ers over Sven Kramer
Lees ook:Huwelijk van kroonprinses Victoria en Daniel Westling in volle gang
Lees ook:Video: Borsato zingt “Vandaag is goud de kleur van Sven Kramer”
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prins Willem-Alexander: “Mijn hart en heel mijn lichaam huilt”

 1. Pingback: Ondertussen op Twitter… BN’ers over Sven Kramer | Glamour

 2. Gijs Tervoort

  Beste Sven
  Ik keek vanmiddag naar de nabeschouwing van Vancouver 2010.
  Wat een drama voor jou op de 10.000
  Wat ik mij nu afvraag is,heeft het er misschien mee te maken dat
  je HET N.K. VAN AFGELOPEN WEEKEND niet heeft gereden i.v.m.het
  bovenstaande.Ik kan het heel goed begrijpen dat je er nog niet aan
  toe ben,maar hoop je weer snel in de arena te zien.
  groetjes

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>