Schaatser Mark Tuitert is ook een “guitar hero”

Mark Tuitert blijkt niet alleen een groot talent te zijn op de schaats, maar ook op gitaar. De 29-jarige gouden medaille-winnaar verraste het publiek van het Holland Heineken House in Vancouver zaterdag met een spontaan optreden op zijn gitaar.

Tuitert werd samen met Jan Blokhuijsen, Simon Kuipers en Sven Kramer gehuldigd voor het behalen van de bronzen medaille op de ploegenachtervolging. Na de huldiging op het podium, pakte Mark zijn gitaar om samen met huisband de Coronas de tent op zijn kop te zetten. Zie de video hieronder.

Lees ook:Video: Borsato zingt “Vandaag is goud de kleur van Sven Kramer”
Lees ook:Goud voor Mark Tuitert, kus voor prinsesje
Lees ook:Zoontje voor Mark Tuitert
Lees ook:Ondertussen op Twitter… BN’ers over Sven Kramer
Lees ook:Nationaal ontvangst André Kuipers in Noordwijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Schaatser Mark Tuitert is ook een “guitar hero”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>